Speelclub

speelclub

 

Voor wie? Voor kinderen vanaf 8 (specifiek: vanaf het derde leerjaar) tot 10 jaar (tot het vierde leerjaar).

Wat kunnen jullie verwachten?
Onze supermegacoole chirozondag start om 14h30 en eindigt jammer genoeg om 17h30 aan de poort.

En wie gaat dat allemaal in goede banen leiden?

Gregory Lequime
Charlotte de Bruyne
Louis Pierre
Jasper Zucka
Thibault Stubbe
Karlien Dekoster

 

Zondag 12/03 Chiro Kennen jullie het Guinness world of records boek? Dit is een boek waarin alle wereldrecords staan! willen jullie een plaatsje in het boek verdienen kom dan zeker naar de Chiro!
Zondag 19/03 Geen Chiro Vandaag is het geen Chiro maar jullie kunnen wel lekkere kip of hamburgers komen eten op de kipkesdag! En kom op vrijdag van 19u tot 21u naar de kinderfuif J
Zondag 25/03 Geen Chiro Na het vorige vermoeiend weekend is de leiding een beetje moe dus houden we deze zondag onze oogjes een beetje langer toe.
Zondag 02/04 Chiro Trek vandaag jullie laarzen maar aan want we gaan op bekentocht .
Zondag 09/04 Chiro We gaan meedoen aan de lenteschoonmaak van Steenokkerzeel. Achteraf gaan we ook met andere jeugdbewegingen uit Steenokkerzeel toffe spelletjes spelen!
Zondag 16/04  Geen Chiro Vandaag is het geen chiro, jullie kunnen thuis op zoek gaan naar de paaseitjes die de paashaas heeft gebracht.
Zondag 23/04 Chiro Vandaag is het kleinstegroependag verkleed jullie daarvoor in een smurf en leer de andere speelclubbers van omstreken kennen! Jullie krijgen hier zeker nog wat informatie over.
Zondag 30/04 Geen Chiro Het is jimping! Kom zeker even langs om prijzen te verdienen op de Vlaamse kermis en het magische spektakel van de go-cart race te aanschouwenen, vergeet je broer, zus, oma en opa niet mee te nemen!
Zondag 07/05 Chiro We doen voor een keer op zaterdagavond chiro, lekker speciaal! Info volgt!
Zondag 14/05 Chiro Het is vandaag jeugdnamiddag met al de kinderen uit omstreken. Jullie krijgen hier ook nog extra informatie over. Kijk de site na hiervoor.
Zondag 21/05 Chiro Vandaag gaan we op zoek naar de enige echte mister of misses speelclub, bereidt jullie voor op een competitie zoals je deze nog nooit hebt gezien!
Zondag 28/05 Chiro  

We gaan het bos in vandaag!

Zondag 04/06 Chiro Vandaag gaan we naar de speelbol in Elewijt! Pak €6 mee en nog een extra centje voor een snoepje of een drankje.
Zondag 11/06 Chiro Omdat de leiding examens hebben zullen jullie leiding krijgen van geheime leiding, spannend….!
Zondag 18/06 Chiro Vandaag mogen jullie allemaal verkleed komen; de meisjes als prinsessen en de jongens als stoere Vikings!
Zondag 25/06 Chiro Als het goed weer is gaan we vandaag waterspelletjes spelen! Als het slecht weer is wacht er een verrassing op jullie..

 

 

Zondag 23/10 Chiro 1 tegen allen: kunnen jullie de opdrachten aan die de leiding voor jullie hebben bedacht? En of dat nog niet genoeg is, het is ook een race tegen de tijd!
Zondag 30/10 Geen chiro Chirofuif. Jullie leiding is moe van heel de nacht te werken op de chirofuif, daarom gaan wij uitslapen en is het spijtig genoeg geen chiro L.
Zondag 06/11 Chiro Beste speelclubbers, willen jullie ons helpen met de lichtstoet nog mooier te maken? Kom dan deze zondag je lampionnetje met ons maken op de chiro.

Donderdag 10/11 is het lichtstoet, kom mee wandelen met je lichtje dat we zondag gemaakt hebben door de straten van Melsbroek!

Zondag 13/11 Chiro Vandaag mogen jullie allemaal jullie zwemkledij mee pakken, want we gaan zwemmen! Gelieve allemaal 2 euro mee te nemen.
Zondag 20/11 Geen chiro Iedereen is welkom op Christus koning om heerlijke pannenkoeken te komen eten. Nodig dus je oma, opa, tante, nichtje, … uit, en kom van onze verse pannekoeken genieten.
Zondag 27/11 Chiro Vandaag spelen we het grote kabouterspel. Kom verkleed naar de chiro als kabouter en trek je laarzen aan.
Zondag 04/12 Geen chiro Sinterklaas komt vandaag op bezoek bij iedereen die braaf is geweest!
Zondag 11/12 Chiro Vandaag gaan de mesjes en de jongens apart spelletjes spelen. Meisjes, jullie zijn deze zondag van die wilde jongens vanaf. Jongens, jullie zijn vandaag van die tetterende meisjes vanaf!
Zondag 18/12 Chiro Wij gaan een kerstfeestje doen vandaag! Neem allemaal een cadeautje mee ter waarde van ongeveer 5 euro en een mooie outfit aan, voor 1 keer moeten jullie niet in uniform komen.
Zondag 25/12 Geen chiro Kerstmis
Zondag 01/01 Geen chiro Nieuwjaar
Zondag 08/01 Chiro Vandaag komt er iemand heel speciaal met jullie spelletjes spelen, zijn jullie benieuwd? Kom zeker af!
Zondag 15/01 Chiro Omdat de leiding nog examens hebben krijgen jullie leiding van de aspi’s, zij voorzien jullie deze zondag met een geweldige activiteit. Maar, we gaan nog niet zeggen wie ons gaat vervangen….
Visit Us On Facebook