Chiro Splinter

Wat?

Chiro is de grootste jeugdbeweging in Vlaanderen. In Melsbroek is Chiro Splinter al 60 jaar actief. Elke week (van september tot juni) komen we samen en beleven we een fijne namiddag. De leiding heeft altijd wel een te gekke activiteit voorzien!

Wanneer?

We starten elke zondag om 14.30 uur met de opening, een korte activiteit met heel de chiro, daarna zetten we onze dag verder in verschillende leeftijdsgroepen, de afdelingen: sloebers, speelclub, rakwi, tito, keti en aspi; met elk een ander einduur:
sloebers & speelclub: 14h30- 17h30
rakwi: 14h30-18h
tito: 14h30-18h30
keti & aspi: 14h30-19h

In de zomer gaan we als kers op de chirojaar-taart met z’n allen op bivak! Rakwi, tito, keti en aspi van 21 tot 31 juli – sloebers en speelclub vertrekken 25 juli en keren samen met iedereen terug op 31 juli!

Wat kost dat?

Een chirojaartje (september – juni) kost je €35. Hiervoor krijg je een lidkaart waarmee je korting krijgt in chirowinkel De Banier en je bent verzekerd. Nieuwe leden mogen 3 keer gratis proberen, pas daarna hoef je het lidgeld te betalen. Dit mag aan de poort bij de start van de chirozondag of op het rekeningnummer BE69 0012 0922 9278 met vermelding van de afdeling + naam van uw kind.

Voor wie?

Alle kinderen en jongeren van 6 (vanaf het eerste leerjaar) tot 18 jaar zijn van harte welkom. Wil jij je eerste chirostappen zetten? Neem gerust contact op met de groepsleiding:

 Jasper Jaspers, Karlien Dekoster en Louis Pierre

Of kom op zondag vanaf de derde week van september eens een kijkje nemen. Je vindt ons in de Kerkstraat 25 in Melsbroek.

Visit Us On Facebook